Haberler - Banyo Yenileme

Banyo Yenileme

Eskişehir banyo yenileme konusunda son dönemlerde birçok çalışma ortaya konulmaktadır. İzmir genelinde dekorasyon çalışmalarının oldukça değer görmesi de banyoları bambaşka bir dünya haline getirmiştir.

Hanımlar, evlerinin en güzel köşelerini keyif için kullanırlar ve buna dekore ederler. Son yıllarda artık banyolar da aynı diğer odalar gibi dekora edilerek adete ayrı bir yaşam alanı haline getirilmektedir. Peki iyi bir banyo dekorasyonu nasıl yapılır? Nelere dikkat edilir?

Banyo yenileme İzmir bölgesi için oldukça önemli bir çalışmadır. Çünkü özellikle yaz dönemlerinin oldukça yoğun şekilde göç alması, bu dönemlerde evlerin yoğun şekilde kullanılması anlamına gelmektedir. Özellikle bazı kesimlerde banyo ayrıca bir konfor ifade etmektedir. Bu nedenle kullanılan malzemeden seçilen tasarıma kadar her bir ayrıntı oldukça büyük önem taşımaktadır.

İyi Bir Banyo Yenileme İşleminde Takip Edilmesi Gereken Adımlar

Banyo dekorasyonu için önemli birkaç püf noktası vardır. Bunlara dikkat edildiği sürece çok güzel banyolar ortaya çıkmaktadır. O halde sırası ile banyo dekorasyonundaki altın kuralları inceleyelim:

Bütünlük Önemlidir, Banyo Temanız Olsun!

Banyodan içeri girildiğinde bambaşka bir dünya karşınıza çıkabilmelidir. Bunun için bütünlüğü sağlamak adına bir temanız olsun. Bu tema çerçevesinde uygulama yapın.

Aydınlatmalara Yer Verin

Banyo yenileme çalışmasında eğer çalışmanız göz kaşmaştırsın isterseniz aynı oranda başarılı aydınlatma tercih etmek durumundasınız. Aydınlatmalar ile banyonuz bütün şıklığını yansıtacaktır. Tavan ile birlikte dolap yanlarında da dekor amaçlı spor kullanılması banyoya renk katacaktır.

Dolap Seçiminde Dikkat

Banyo dekorasyonunda en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de dolap seçimidir. Kullanılan dolaplar kapalı olmalıdır. Her zaman görünümü en sağlam şekilde destekleyen unsur kapalı banyo dolapları olacaktır. Yine kapak seçiminde dekorasyondaki bütünlük önemlidir.

Priz Seçimleri Önemlidir

Banyo içerisinde mutlaka kapalı priz tercih edin. Görünümün şıklığı açısından oldukça önemli bir kuraldır.

Aksesuarlar Kullanın

Banyo yenileme içerisinde aksesuar kullanmak oldukça önemlidir. Çünkü ortaya konulan banyo tasarımında dikkat çekmek işte bu küçük dokunuşlara bağlıdır.

Armatürleriniz Şıklığını Olsun

Kullanılan evye, evyenin bataryası, duşakabinde kullanılan armatürler hepsi banyonun kalan kısmı ile uyum içerisinde olmalıdırlar. Bu bütünlüğü zengin gösterecek en önemli parça armatürlerdir.

Havlupan Seçimi İnce Ayrıntıdır

Havlupan seçimi banyoda göze hitabın anahtarıdır. Çünkü modern havlupan ile göze hitap etmemenin kaçışı yoktur. Üstelik modern çizgide hazırlanmış havlupanlar kullanım açısından da oldukça iyidir.

Duşakabin Konforu

Banyo yenileme işinin altın kuralı duşakabin değişimidir. Gerek kullanılan camdaki seçim, gerekse modern görünümü yakalamanın en can alıcı noktası duşakabindir banyo için bu nedenle jakuzi ya da duşakabin seçimlerinde modern ve ergonomik tasarımlardan asla vazgeçilmemelidir.

Siz de banyo yenileme fikrine sahipseniz çözüm oluşturmak için Ölmez Dekorasyon & İç Mimarlık ile irtibata geçebilirsiniz.

Banyo Yenileme


Toplam Kayıt: 4 [4 - 1] arası   
Sayfa: 1