Hizmetlerimiz - Laminat Parke Döşeme

Laminat Parke Döşeme

Günümüz koşullarını düşündüğümüzde, zemin kaplaması olarak çok şık ve modern bir görünüme sahip Laminat parke ürünleri, insanların gözdesi haline gelmiştir. Oldukça modern görüntüsünün yanı sıra, laminat parke; döşendiği zeminlerde müşterilerimize ayrı bir sıcaklık katmaktadır. Çalışma arkadaşlarımızın profesyonelliği de eklenince ortaya bambaşka bir hava çıkmaktadır.

Kullanım kolaylığı sağlayan, aynı zamanda diğer zemin döşemelerine göre oldukça ucuz sayılan Laminat parke, konutlarımızda ve iş yerlerimizde en çok tercih edilen zemin döşemeleridir. Gerek ham maddesinin tahta olmasından dolayı gerekse mali açıdan insanları çok fazla zora sokmamasından dolayı Laminat parke, yine en çok tercih sebeplerindendir. Ölmez Dekorasyon & İç Mimarlık olarak bizler de İzmir ilinde en çok zemin döşemesi olarak laminat parke uygulama yapmaktayız.

Laminat parke, yaşam alanımıza, farklı bir atmosfer katarak bizleri eski zemin döşemelerimizden daha farklı bir huzura götürmektedir. Bu yüzden Laminat parke önemi geçmiş yıllara nazaran daha çok artmıştır. Bize ve çalışanlarımıza olan ihtiyacınızı da görüyoruz ve tüm çalışmalarımızı sizin isteklerinize yönelik gerçekleştiriyoruz.

Laminat Parke Tercih Ederken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Diğer zemin döşemelerinde yaptığımız gibi Laminat parke üzerine cila yapılır mı? Biraz bu sorunu üzerinde duralım. Cila yaptırma ihtiyacınız olmayacaktır. Laminat parke ahşabın orta tabakada emdirilmiş hali olarak karşımıza çıktığı için orijinal ahşaptan daha gösterişli ve daha dayanıklıdır. Laminat parkenin yüzeyinde onu aşınmalara ve çeşitli zedelenmelere karşı koruyan alüminyum oksit parçacıkları bulunur. Orijinal Laminat parke ürünlerinde herhangi bir matlaşma veya renginde soluklaşma olmaz. Yukarıda anlattığımız sebeplerden dolayı Laminat parke döşendikten sonra rengi matlaştı diye düşünüp cilalama işlemi yapmayınız. Ölmez Dekorasyon & İç Mimarlık olarak bizler evinize ya da işyerinize laminat parke döşemesi yaptıktan sonra nasıl kullanmanız gerektiği konusunda sizleri bilgilendiriyoruz. Bizi tercih ettiğiniz takdirde montajından kullanımına kadar parkeyle ilgili tüm detaylara ve bilgilere ulaşmış olacaksınız.

Bir diğer sorumuza gelecek olursak; laminat parke neden en çok tercih sebepleri arasındadır? Çünkü kullanımı kolay ve temizlemesi rahattır. Günümüzde ev hanımları tarafından seramik döşemelere nazaran temizliği çok daha kısa sürmektedir. Laminat parkenin temizlenmesini kolaylaştıran asıl etken, yüzeyindeki selüzoik malzemedir. Selüzoik malzeme bir nevi kağıt çeşididir. Ancak “bu yüzeyindeki malzeme türü kağıttır” düşüncesi sizleri Laminat parkenin sağlamlığı ve temizlenme kolaylığı açısından asla korkutmasın. Çünkü sadece yüzeyinde bulunan bu kağıt çeşidi sağlamlık açısından sizlere bir problem yaratmaz. Aksine selüzoik malzeme hem sağlamlık hem temizlik açısından kullanıcılarına büyük kolaylık sağlamaktadır. Üzerinde bulunan toz parçacıklarını veya herhangi döktüğünüz bir cismi parke yüzeyinden kolaylıkla nemli bir bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Nemli bir bez yardımıyla temizliğini yaptığınız Laminat parkenin yüzeyinde sonradan asla bir iz veya kalıntı kalmaz.

Laminat parke temizliğinde dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise, parke yüzeyinde fazla miktarda suyun bulunmamasıdır. Nihayetinde parke ham maddesi ahşap olduğu için fazla su zamanla parke tarafından emilecek ve de bu parkelerin kabarmasına neden olacaktır. Laminat parke mantık olarak orta tabakasında bir sürü ahşap talaşı barındırmaktadır. Eğer bu tabaka suyu emerse çeşitli deformasyona sebep olur.

Laminat parke tercih ederken bakmanız gereken bir diğer nokta ise sizlere ekonomik maliyetidir. Diğer zemin döşemelerine göre metrekare fiyatı daha uygundur ve kullanıcılar tarafından tercih edilmesinin en çok sebepleri arasındadır. Bizler de müşterilerimize laminat parke seçimi konusunda yardımcı oluyoruz ve aklınızdaki projelerin hayata geçmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İzmir merkezde ve tüm ilçelerinde Ölmez Dekorasyon & İç Mimarlık olarak tüm parke montajınızı bir telefonla bize bildirdiğiniz takdirde yapıyoruz.

Laminat Parke Kullanım Alanları

Laminat parke o kadar sağlamdır ki işyerlerinde, okullarda veya toplu yaşanan alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Okullarda da kullanılır dedik. Çünkü, laminat parke yüzeyinde binlerce ayakkabı ile gezilebilir. Ofis gibi alanlarda da kullanılabilir. Üzerinde kilolarca ağırlığın olması, Laminat parke yüzeyinde herhangi bir deformasyon yaratmaz. Ustalarımız da sizlere gereken her türlü bilgiyi ve zararlı davranışları detaylı bir şekilde anlatacaktır.

Kadınlar genellikle topuklu ayakkabı giydikleri için Laminat parke yüzeyinde hasar oluşturabilme düşünceleri, onlarda daha yaygındır. Ancak asla endişe etmenize gerek yoktur. Laminat parke zemin üzerinde topukluyla veya herhangi bir sivri aletle dolaşabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, Laminat parke üzerine yüksek ağırlıkta basınç uygulamanız değil, yüzeyine ıslak uygulamanın uzun süre temas etmemesidir.

 

 

Laminat Parke Döşeme


Toplam Kayıt: 16 [16 - 6] arası   
Sayfa: 1 2 İLERİ>>